Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Προβλήματα από τη συγχώνευση

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για την ενοποίηση τριών ΔΟΥ της Αιτωλοακαρνανίας

Να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στη συγχώνευση τριών ΔΟΥ στην Αιτωλοακαρνανία, ζητούν με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Απ. Τασούλας και Μ. Μπόσκου. Στην Ερώτηση που ακολουθεί, οι βουλευτές επισημαίνουν ότι τέτοιες ενέργειες δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα εξυπηρέτησης στους φορολογούμενους κατοίκους και δε βοηθούν την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης.

"Στη συγχώνευση των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) Αστακού, Βόνιτσας και Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας προχωρά η κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιουργούνται στους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Πρόκειται για μια ενέργεια, που, παρ' όλες τις δημαγωγικές κορόνες περί αναβάθμισης και αποκέντρωσης της δημόσιας διοίκησης, αποκαλύπτει με χαρακτηριστικό τρόπο τις διαθέσεις της κυβέρνησης να συρρικνώσει τις δημόσιες υπηρεσίες, αντί να προχωρήσει στο δημοκρατικό εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία τους.

Ερωτάται ο κ. υπουργός, ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε, ώστε να παραμείνουν οι ΔΟΥ στις περιοχές Αστακού, Βόνιτσας και Θέρμου, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής κατά τη συναλλαγή τους με τη ΔΟΥ".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ