Παρασκευή 21 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
χεράκια

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για την υγεία, που έδωσε η κυβέρνηση στη δημοσιότητα, είναι εναρμονισμένο με τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική της υποταγής στις γενικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Συνθήκης του Μάαστριχτ. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (σελίδες 6-7).

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ σχοινί βρίσκονται οι ισραηλινο- παλαιστινιακές σχέσεις και το μέλλον της περιοχής. Οργισμένος ο Παλαιστίνιος ηγέτης, Γιάσερ Αραφάτ, μίλησε για κατάρρευση της "ειρηνευτικής διαδικασίας" (σελίδα 9).

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ εργάτριες απόλυσε από τη ΜΙΣΚΟ η πολυεθνική "Μπαρίλα", ανεβάζοντας, έτσι, στους 33 τους εργαζόμενους που απομακρύνθηκαν από το εργοστάσιο από τον περασμένο Οκτώβρη... (σελίδα 14).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ διαμαρτυρίας στον εισαγγελέα Σερρών πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Παναγιώτου, με αφορμή τις δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγροτών του νομού για τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις(σελίδα 20).

ΕΠΙΑΣΕ δουλιά το υπουργείο Παιδείας στην κατεύθυνση της "ανοιχτής πρόσβασης" στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοινώνοντας χτες την αύξηση του αριθμού των εισακτέων κατά 10% στα πανεπιστήμια και κατά 10,3% στα ΤΕΙ(σελίδες 22-23).

ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των θεμάτων του δήμου κατηγόρησαν, και χτες, τη δημοτική αρχή της Αθήνας δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και όχι μόνο... (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org