Σάββατο 15 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ξαναμετρούν τα κουκιά

Λιγότερο από μία βδομάδα μένει για την έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ και τα επιτελεία των υποψηφίων δουλεύουν πυρετωδώς, παρόλο που δημοσίως δεν ανακοινώνουν τίποτα. Κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους είναι ο επανέλεγχος των "δικών τους" εκλεκτόρων, αλλά και η προσέγγιση εκείνων που θεωρούνται "αμφιταλαντευόμενοι" ή έχουν υποσχεθεί την ψήφο τους σε πάνω από έναν υποψήφιο.

Ολοι επίσης σχεδιάζουν τις επόμενες λίγες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα νίκης και έτσι δεν αποκλείεται κάποιος από τους υποψήφιους να προχωρήσει σε κάποια κίνηση εντυπωσιασμού. Μέχρι στιγμή πάντως ο Μ. Εβερτ δείχνει να είναι ήρεμος, ο Γ. Σουφλιάς παίζει το χαρτί της υπεροχής, ενώ ο Κ. Καραμανλής ποντάρει στη "δυναμική" της υποψηφιότητάς του και το Σαββατοκύριακο εξορμά στην επαρχία.

Στο θέμα της εκλογής του νέου προέδρου αναφέρθηκε χτες με δηλώσεις του στον "9,84" ο Γ. Βουλγαράκης, στενός συνεργάτης του Γ. Σουφλιά, ο οποίος προέβλεψε ότι στο δεύτερο γύρο "κατά πάσα πιθανότητα, θα αναμετρηθούν Σουφλιάς - Εβερτ". Είπε ότι θα προτιμούσε την εκλογή του Γ. Σουφλιά από τον πρώτο γύρο, "ωστόσο το θέμα είναι εάν θα καταφέρει από τον πρώτο γύρο να περάσει το 45%".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ