Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ

ΑΠΛΑ, ΚΡΑΤΟΣ: «Τι άλλο αν όχι παρακρατικούς μηχανισμούς συνιστούν και παρακρατική συμπεριφορά αποτελούν τα παραμάγαζα των παράνομων διορισμών, οι συμμορίες των "Πανάγων" και των κουμπάρων, η συστηματική λεηλασία των νοσοκομείων με στημένους διαγωνισμούς και η επιδρομή των "κολλητών", των φίλων και των συνεργατών στο Δημόσιο;» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

«ΚΟΜΠΡΕΜΙ»: «Τι παρατηρούμε εδώ; Παντού συμπράξεις συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ με διοικήσεις ΔΕΚΟ ή αξιοποίηση αξιωματούχων της προτέρας κατάστασης. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στις ΔΕΚΟ μετά την ήττα του 2004 σήκωσαν "λευκή σημαία", πρώτον για να μη χάσουν τα προνόμιά τους (θυμηθείτε τι έγινε στον ΟΤΕ με την εθελουσία). Οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ δέχτηκαν τη συνεργασία τους για να έχουν εργασιακή ειρήνη. Οσο για την κυβέρνηση; Δεν πείραξε κανέναν για να μην κατηγορηθεί ότι κάνει διώξεις» (ο Μανώλης Κοττάκης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ «ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ»: «Ο θεωρούμενος εξάλλου πρώτος και ωραίος και σοβαρός του γυαλιού, έχει υιοθετήσει μια πιο "αντικειμενική" τακτική. Δίνει πρώτα το λόγο στον απροκάλυπτα πασοκικό σχολιαστή να αναπτύξει τα γνωστά καφενειακά του σχόλια. Δίνει μετά το λόγο στον "προβληματισμένο" με τάσεις υστερίας μικροεκδότη που δήθεν θέλει να ...προστατεύσει με δηλητήριο τον Καραμανλή και "βγαίνει από τα ρούχα του" (...) δίνει δε ύστερα τον λόγο στον τρίτο κατά σειρά αστέρα, τον εθνικό τηλεοπτικό μας "εισαγγελέα" για το πιο ...βαρυσήμαντο σχόλιο. Κι αυτός δικάζει, βρίζει, ισοπεδώνει και αντιδικεί. Ο "ωραίος" που συντονίζει από ψηλά απλά πουλάει το γοητευτικό του μειδίαμα και ξεχνάει να διακόψει και να βάζει μια τάξη. Βαβούρα, άσ' τη να φτιάχνει ατμόσφαιρα» (ο Α. Μαρκάκης στην ΑΥΡΙΑΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ