Σάββατο 19 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΑΡΚΟ ΔΗΛΑΒΕΡΗ
«Φτάνει πια το πλιάτσικο κυβέρνησης - επιχειρηματιών»

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά στις 2 του Αυγούστου, με την οποία παραχωρήθηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το πάρκο Δηλαβέρη προκειμένου να κατασκευαστεί ιδιωτικό κολυμβητήριο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Πειραιάς - Αναγέννηση» και η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη.

Αφού επισημαίνει πως τις «φαρμακερές αντιλαϊκές επιθέσεις συνηθίζουν και τις κάνουν Αύγουστο» προσθέτει: «Το είχαμε επισημάνει από παλιά. Η πολιτική των αναδιαρθρώσεων, δηλαδή το χάρισμα των πάντων στο μεγάλο κεφάλαιο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Στοχεύει και την ανάσα μας. Οι ελάχιστοι ελεύθεροι χώροι είναι χρυσάφι γι' αυτούς. Λιπάσματα, ΧΡΩΠΕΙ, ακτές, τόποι λαϊκής αναψυχής, λιμάνια. Εδώ πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο. Στοχεύει και το μυαλό μας, το μυαλό των παιδιών μας. Την πλήρη υποταγή μας κατευθείαν στη νοοτροπία του σκλάβου απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο με τους ίδιους τους εκπροσώπους του. Με πρόσχημα τα φίλαθλα αισθήματα και την ανάγκη της νεολαίας για άθληση, παραδίδεται δημόσιος ελεύθερος χώρος πρασίνου σε επιχειρηματικά συμφέροντα, την ίδια στιγμή που μειώνονται διαρκώς οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για τη νεολαία».

Ακόμα, καλεί τους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς και της Αγίας Σοφίας, «να δείξουμε τα αντανακλαστικά μας. Να καταλάβουν ότι δεν περνάνε τέτοιες επιχειρήσεις τσιμεντοποιητικής χειραγώγησης, που, εκτός των άλλων, πρέπει να παραβούνε πολλούς νόμους και ό,τι απόμεινε από το Σύνταγμα που να περιφρουρεί το περιβάλλον, να βάλουν πολλοί, στα ίσα και όχι πλαγίως, όπως σήμερα, την υπογραφή τους σ' αυτό το ανοσιούργημα, να εκτεθούν στο σύνολό τους όλοι οι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ