Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑΡΚΩ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ενάντια στο λαό και τα παιδιά μας

Το ΚΚΕ δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετο στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, που νομιμοποιεί τη χρήση τους, και καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο το λαό να αντιδράσουν αποφασιστικά

  • Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενη από τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας, στη μάχη κατά του κινήματος έριξε προς βοήθεια της καταστολής και τη ναρκω-καταστολή.
  • Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση, με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται, στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού.
  • Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, στην Υγεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα.
  • Τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα.
  • Τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα τη μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία. Για πρόληψη, θεραπεία, επανένταξη δε γίνεται κανένας λόγος.
  • Η δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου είναι επιτακτική ανάγκη. Η υπεράσπιση του δικαιώματος των χρηστών για θεραπεία δημόσια και δωρεάν είναι ζήτημα συνολικά του λαϊκού κινήματος.

ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ