Κυριακή 16 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ
Νέες κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο και Χανιά

Να δώσουν δυναμική απάντηση στο μακέλεμα των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου από τους ιμπεριαλιστές, με μαζική πικετοφορία και πορεία στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία, την Τρίτη 18 Ιούλη, με προσυγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο, καλούν τους εργαζόμενους και το λαό της Αθήνας η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, η Παναθηναϊκή Επιτροπή Διεθνούς Υφεσης και Ειρήνης και η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

Ανάλογη κινητοποίηση οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 18 Ιούλη, με συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου και πορεία στο αμερικάνικο προξενείο, καλώντας τους εργαζόμενους και τη νεολαία να καταδικάσουν τους βομβαρδισμούς και τις επιθέσεις εναντίον αμάχων και ζωτικών εγκαταστάσεων, που στόχο έχουν την παραπέρα εξόντωση των δύο λαών. Να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και την αγανάκτησή τους για το συνεχιζόμενο έγκλημα.

Εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνουν επίσης:

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας αύριο Δευτέρα 17 Ιούλη στις 8 μ.μ. διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία (μπροστά στο δικαστικό μέγαρο) και πικετοφορία στους δρόμους της πόλης.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Τρίτη 18 Ιούλη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία των Λιονταριών.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χανιών καλεί σε πικετοφορία την Τρίτη 18 Ιούλη στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στις 7.30 μμ.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org