Κυριακή 16 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα, Κυριακή 16 Ιούλη

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Ημαθίας, Χρήστο Τρεμπελή, στις 10 το πρωί, θα περιοδεύσει στο Δήμο Μακεδονίδος.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Κιλκίς, Κώστα Χαλίτσιο, θα πραγματοποιήσει περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. σε Μουριές, Σούρμενα, Αγία Παρασκευή, Καβαλάρι. Επίσης, στις 8.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στον Επτάλοφο.

Αύριο, Δευτέρα 17 Ιούλη

- Οι ΚΟΒ Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του ΚΚΕ και η ΟΒ Μετάλλου Πειραιά της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., διοργανώνουν συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (3ος όροφος) με θέμα: «Οι Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά.

- Ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, στις 7 μ.μ., θα περιοδεύσουν στην περιοχή Ασπρα Χώματα και στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην Ανω Νεάπολη.

- Η κίνηση «Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη», στις 8 μ.μ., διοργανώνει σύσκεψη με νέους στα γραφεία της κίνησης (Λ. Ειρήνης 165). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσιλινάκος, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος.

- Η «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών» και η ΝΑΣ Ηρακλείου καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και γυναίκες», στο Δημαρχείο Ηρακλείου, στις 7 το βράδυ.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Ημαθίας, Χρήστο Τρεμπελή, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στο ΚΑΠΗ της Νάουσας.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Κιλκίς, Κώστα Χαλίτσιο, θα περιοδεύσει στις 8 μ.μ., στην Πλαγιά και στις 9 μ.μ., στο Μυριόφυτο.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ Λέσβου θα περιοδεύσει στον Τρύγωνα και στην Πλαγιά, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(21/7/2006)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(18/7/2006)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(11/7/2006)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(23/6/2006)
Κεντρικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία(5/10/2002)
ΑΤΙΤΛΟ(1/10/1998)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org