Σάββατο 4 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Δύσκολοι καιροί κι ας ξεγελά ή άνοιξη

«Κανένας δε δικαιούται να απεργεί»!απεφάνθη -επί της ουσίας- ο Κακαουνάκης. Αυτή τη φορά του φταίγανε εργαζόμενοι στα αεροδρόμια που με την απεργία τους «εμπόδιζαν» εκδρομείς του τριημέρου. Να πάει πάραυτα ο Παπανδρέου στα αεροδρόμια να δηλώσει πως με αυτόν στη διαχείριση οι απεργοί θα έκαναν πρώτα διάλογο με τους επιβάτες, μετά χαρακίρι κι όσοι επιβίωναν θα δούλευαν διπλό 8ωρο για να καλύψουν το κενό που άφησαν οι άφρονες συνάδελφοί τους. Α, ναι, βέβαια, οι απεργοί πρέπει να πληρώσουν και αποζημίωση στο αφεντικό τους για «διαφυγόντα κέρδη».

Ετσι που πάει να τρελάνει τους ΠΑΣΟΚους η προπαγάνδα της ΝΔ όλα να τα περιμένουμε. Δε φτάνει που αντιγράψανε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, τώρα αντιγράφουν και τα άρθρα των ΠΑΣΟΚων και τα παρουσιάζουν σα δικά τους. Διαβάζεις σήμερα «Ελεύθερο Τύπο» και νομίζεις πως διαβάζεις «τα ΝΕΑ» επι κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Ακου «μη προνομιούχοι»! Το λέγαμε για πλάκα, αλλά θα βγει κάποια στιγμή ο Καραμανλής και θα δηλώσει ομοϊδεάτης του... Τσάβες. Κι άντε μετά να μαζέψεις τον Αλαβάνο που ενώ πασχίζει να πείσει ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ, τώρα θα πρέπει να πείσει και ότι μόνο αυτός είναι ο εκφραστής των «Μη Κυβερνητικών» κινημάτων. Πως το' γραφε ο Στάθης; «μύκητες, οι περισσότερες (σσ οι ΜΚΟ) που απομυζούν κυβερνητικό χρήμα». Και δεν έχει ακόμα πλακώσει για τα καλά η άνοιξη...

Αραγε,νοιάζεται κανείς για το τι κάνει η φοράδα στ' αλώνι; τότε γιατί να νοιαστεί για το πολιτικό κόστος της κυβέρνησης; Οταν καίγεται το σπίτι σου σκέφτεσαι αν αυτό έχει επίπτωση στο κόμμα που ψηφίζεις;

Αλλο είναι το κρίσιμο: Κλαίνε όλοι μαζί για την αύξηση των επιτοκίων. Και κάνουν γαργάρα την ΟΝΕ! Κι εσύ αύριο θα πας να ψηφίσεις αυτόν που σου λέει «μου χρωστάς, σ' έβαλα στην ΟΝΕ». Ε, φάε τώρα επιτόκια και αρχίνα να στέλνεις το λογαριασμό στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και βεβαίως - βεβαίως στον ΣΥΝ!

Σ' όλους αυτούςπου χτες σου έλεγαν πως όλοι οι καλοί χωράνε σ' αυτό το σύστημα, κι εννοούσαν δείξε ανοχή άνθρωπέ μου στον εκμεταλλευτή σου, άνθρωπος είναι κι αυτός. Κι αύριο θα σου μιλάνε πάλι για «ανοιχτές πόλεις», μην και πάρεις με τα γιαούρτια κάθε κηφήνα που εμφανίζεται από Κολωνάκι μέχρι Ψυρρή μεριά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ