Πέμπτη 5 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διόδια σε Κασσάνδρα και Σιθωνία!

Η... έμπνευση για την επιβολή του χαρατσιού ανήκει στο νομάρχη Χαλκιδικής που εκλέχθηκε με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ

Διόδια σε Κασσάνδρα και Σιθωνία, προγραμματίζει να επιβάλει ο νομάρχης Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης, όπως αποκάλυψε χτες το πρωί στη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο νομάρχης Χαλκιδικής που εκλέχθηκε με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, με πρόσχημα την υποχρηματοδότηση της Αυτοδιοίκησης και τη μεταβίβαση και νέων αρμοδιοτήτων από την κεντρική εξουσία προς την Αυτοδιοίκηση χωρίς τους αντίστοιχους πόρους, βρήκε την αφορμή να επιβάλει νέα χαράτσια.

Οπως ανέφερε, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μεταβίβασε στη νομαρχία την αρμοδιότητα συντήρησης των κυκλωμάτων (το σύνολο των επαρχιακών δρόμων) Κασσάνδρας και Σιθωνίας, χωρίς να μας δώσει ούτε ένα ευρώ». Και αποκάλυψε πως μελετούν ήδη να επιβάλουν διόδια για όσους εισέρχονται στην περιοχή της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας.

Μετά το τέλος δεύτερης κατοικίας, βάζει εμπρός και τα διόδια. Και ο δρόμος για το χαράτσωμα του εργαζόμενου λαού, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών στο πλαίσιο της βαθιά αντιλαϊκής στροφής στο χώρο της Αυτοδιοίκησης που συναποφάσισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, είναι ακόμη στην αρχή. Τα χειρότερα έρχονται...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ