Σάββατο 5 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
Νέες καταθέσεις και μηνύσεις...

Με την κατάθεση του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου στον ανακριτή και μήνυση του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου κατά του Αλέξη Κούγια για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και ψευδορκία, συνεχίστηκε χτες το σίριαλ «παραδικαστικά κυκλώματα».

Ο Λ. Λαζόπουλος προσήλθε στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γιάννη Σίδερη, προκειμένου να καταθέσει σαν μάρτυρας για την υπόθεση Λυμπέρη, όπου ο γνωστός ψυχίατρος είχε αθωωθεί και την υπόθεση είχε χειριστεί η Αντωνία Ηλία. Ο Αλ. Κούγιας είχε υποστηρίξει ότι του αφαιρέθηκε η δικογραφία του ψυχιάτρου Π. Λυμπέρη όταν μέσω του ηθοποιού προσέγγισε τους συγγενείς του ψυχιάτρου ο δικηγόρος Σ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος σύμφωνα με τον Αλ. Κούγια υποσχέθηκε στους συγγενείς του Λυμπέρη ότι με 100 εκατομμύρια δραχμές θα φρόντιζε ώστε να αποφυλακιστεί από τη Χίο - όπου ήταν κρατούμενος για την υπόθεση της θαλαμηγού - και να μην προφυλακιστεί για την υπόθεση της κλινικής «Κασταλία» που εκκρεμούσε ενώπιον της τότε ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία. Σύμφωνα πάντα με τον Αλ. Κούγια, αλλά και καταθέσεις συγγενών και συνεργατών του ψυχιάτρου, τελικά το ποσό που δόθηκε ήταν περίπου 60 εκατομμύρια δραχμές.

Από την πλευρά του ο Σ. Κεχαγιόγλου διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς Κούγια και υπέβαλε τη μήνυση εναντίον του, ενώ ο Αλ. Κούγιας πληροφορούμενος τη σε βάρος του μήνυση ευχήθηκε στον Σ. Κεχαγιόγλου με την ενέργειά του αυτή να αποφύγει την προφυλάκιση!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ