Σάββατο 8 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ
Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με το Νομαρχιακό Γραφείο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, καθώς και με το νομάρχη και με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης είχε χτες το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο πρέσβης της Κούβας Χόρχε Κεσάδα, που το επόμενο διάστημα αναχωρεί για τη χώρα του.

«Στηρίξαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε το λαό της Κούβας και μαζί τον αγώνα των λαών όλου του κόσμου ενάντια στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Κ. Αβραμόπουλος, γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Σε δηλώσεις του ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρέσβη, υπογράμμισε τις σχέσεις φιλίας που ανέπτυξαν την τελευταία τετραετία η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης με την Κούβα, ενώ ανακοίνωσε ότι επτά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κούβας έχουν προσκληθεί να επισκεφθούν το επόμενο διάστημα τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρέσβης της Κούβας, που συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας Θεσσαλονίκης, Φώτη Γεωργιάδη, ευχαρίστησε το ΚΚΕ, την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τους φορείς και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή τους στον αγώνα του κουβανέζικου λαού και του καθεστώτος της Κούβας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ