Παρασκευή 3 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Νάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος για τα Σώματα Ασφαλείας, θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή περιοδείες και συναντήσεις με διοικήσεις και εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

  • Στις 9 π.μ. θα γίνει περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας και συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της οδού Μαρτίου.
  • Στις 11 π.μ. θα γίνει περιοδεία στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης και συνάντηση με τους εργαζομένους του Λιμενικού Σώματος.

-- Εκδήλωση για το ωράριο και τις εργασιακές σχέσεις, για το πέρασμα του λιανικού εμπορίου σε κρατικό - κοινωνικό φορέα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, διοργανώνει η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων της ΚΟΑ του ΚΚΕ, την Τετάρτη 8 Ιούνη, στις 7μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη και Βερανζέρου, 1ος όροφος).

-- Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Λαϊκά προβλήματα και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ στο Βόλο, την Πέμπτη, 16 Ιούνη. Ομιλητής θα είναι ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ