Σάββατο 12 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
Τριήμερο εκδηλώσεων

Η Επιτροπή Ειρήνης Νομού Χανίων διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στις 18-20 ΜΑΡΤΗ με αφορμή τις μαύρες επετείους των τελευταίων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων (έξι χρόνια από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία και δύο χρόνια από τον πόλεμο και την κατοχή στο ΙΡΑΚ).

Το τριήμερο των εκδηλώσεων αρχίζει την Παρασκευή 18 Μάρτη στις 8 μ.μ. με την πολιτική εκδήλωση: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΕΔΥΕ και ομιλητή τον Γαλή Νάσο, γιατρό και πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων.

Το Σάββατο 19 Μάρτη στις 8 μ.μ. «Κρητική βραδιά» με τη βράβευση των νικητών του παγκρήτιου διαγωνισμού μαντινάδας και ριζίτικου τραγουδιού. Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Λέκκας Γιώργης, Μυλογιαννάκη Αντωνία, Ψαρρός Νίκος, Χαρχαλάκης Αντώνης. Συνοδεύει το συγκρότημα του Βακάκη Δημήτρη και χορεύει το συγκρότημα των Παλ. Ρουμάτων.

Την Κυριακή 20 Μάρτη στις 11 π.μ. συνδιοργανώνει με τις άλλες Επιτροπές Ειρήνης Παγκρήτια κινητοποίηση στην αμερικανική βάση της Σούδας. Και τις τρεις ημέρες των εκδηλώσεων θα λειτουργεί εικαστική έκθεση για ενίσχυση της Επιτροπής Ειρήνης.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Παλιό Τελωνείο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ