Τετάρτη 26 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Να ανασαίνουν επιτρέπεται;

«Οπως ανέφερε χτες ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Β. Αντώναρος, η κυβέρνηση περιμένει εγγράφως τις προτάσεις των αγροτών που προβάλλουν διεκδικήσεις, με την προϋπόθεση να είναι καλόπιστες και να κινούνται μέσα στα κοινοτικά πλαίσια» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Στο δρόμο διαμορφώνονται επικίνδυνες συνειδήσεις...

«"Νομίζω ότι κανείς δε θέλει το κλείσιμο των δρόμων, ούτε οι ίδιοι οι αγρότες" τόνισε ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στο "Σκάι" και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες και "όχι αφού κλείσουν οι δρόμοι, κανείς δεν το θέλει, δεν είναι ευχάριστο, είναι αρνητικό για όλους"» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Αφησε σχολή το ΠΑΣΟΚ...

«Η κυβέρνηση ακολουθεί μία πολιτική συστηματικού ελέγχου της ενημέρωσης σε όλα τα επίπεδα. Είτε με τον περιορισμό των πηγών πληροφόρησης των εκπροσώπων του Τύπου και τη δημιουργία παραπλανητικής εικόνας για τις εξελίξεις. Είτε με κινήσεις που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης» (το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Γρήγορα για απολογία στη... ΝΕΤ

«Αν προσέξουμε μέσα στο τελευταίο δεκάμηνο ποιοι παρήγαγαν αρνητική δημοσιότητα στα Μέσα εναντίον της ΝΔ θα διαπιστώσουμε ότι στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τον πολιτικό της χώρο. Οχι από τους αντιπάλους... Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: Θα συνεχίσετε για πολύ ακόμα, λίγο ο ένας, περισσότερο ο άλλος, να ροκανίζετε το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεστε;» (ο Μανώλης Κοττάκης στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Τόση θλίψη για την ήττα... Σημίτη

«Οι πολίτες θα έχουν μια εφημερίδα σύμμαχο της Ελλάδας, που αγωνίζεται και καινοτομεί. Προσανατολισμένη σε αυτό που κινείται, όχι σε αυτό που μένει στάσιμο. Και που θα πρωταγωνιστεί στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια για τη διαμόρφωση της νέας ταυτότητας της χώρας μας - μία προσπάθεια που έχει ανακοπεί προσωρινά» (από την ομιλία του νέου διευθυντή του «Εθνους», στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ