Σάββατο 17 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2004
Δυναμώνει η μάχη της προετοιμασίας της

«Στα γεμάτα» έχουν μπει οι ταξικές δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στην προσπάθεια για την καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση της φετινής Πρωτομαγιάς, με στόχο να αποκτήσει αγωνιστικά, ταξικά, διεθνιστικά, αντιιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά. Μετά και τις προχτεσινές προκλήσεις των εργοδοτών, που αξίωσαν να καταργήσουν ουσιαστικά τις συλλογικές συμβάσεις, γίνεται αντιληπτό ότι απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη ένταση της πάλης, με πρώτο σημαντικό σταθμό την πρωτομαγιάτικη απεργία.

Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ δυναμώνουν τη μάχη της προετοιμασίας, με καθημερινές εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς και τις εργατογειτονιές, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Στα πλαίσια αυτά τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, σωματεία, συνδικάτα και συνδικαλιστές, μαζί με άλλους μαζικούς φορείς διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες συσκέψεις, προκειμένου να συντονίσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμάσουν το γιορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς.

  • Στην Αθήνα σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών διοργανώνει η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ την Τρίτη 20 του Απρίλη στις 6.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.
  • Στη Θεσσαλονίκη, η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών, την Πέμπτη 22 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του 1ου ορόφου του ΕΚΘ.
  • Στον Πειραιά, η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών την Τετάρτη 21 του Απρίλη στις 6.30 το απόγευμα στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.
  • Στην Αμφισσα σύσκεψη σωματείων και φορέων της Φωκίδας διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο, την Πέμπτη 22 του Απρίλη το απόγευμα, στην αίθουσα συνελεύσεων του κτιρίου του.
  • Στη Λιβαδειά, σύσκεψη σωματείων και φορέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 του Απρίλη.
  • Στο Αγρίνιο σύσκεψη διοργανώνει η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 21 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Επίσης με στόχο την οργάνωση της Πρωτομαγιάς, αυτή τη βδομάδα συνεδριάζουν οι διοικήσεις των Σωματείων Οικοδόμων και Ιματισμού Αγρινίου.
  • Στην Αρτα συνεδρίαση με θέμα την προετοιμασία του γιορτασμού της ταξικής Πρωτομαγιάς έχει ορίσει το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αρτας τη Δευτέρα 19/4/04, στις 7 μ.μ., στο ΕΚΑ. Επίσης, το ΕΚΑ καλεί τα σωματεία - μέλη του σε σύσκεψη για την Πρωτομαγιά τη Δευτέρα 26/4/04, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στην Πρέβεζα σε σύσκεψη καλεί τα σωματεία και τους συνδικαλιστές του νομού η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ, τη Δευτέρα 19/4/04, στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.
  • Στη Λευκάδα συνεδρίαση με θέμα την οργάνωση του ταξικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς έχει ορίσει το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας τη Δευτέρα 19/4/04, στις 7 μ.μ., στο ΕΚΛ.
  • Στη Θεσπρωτία συνεδρίαση με θέμα την προετοιμασία του ταξικού γιορτασμού της 1ης Μάη έχει ορίσει το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας την Τρίτη 21/4/04, στις 8 μ.μ., στο ΕΚΘ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ