Τετάρτη 21 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυξημένα μέτρα λόγω κακοκαιρίας

Αυξημένα μέτρα ετοιμότητας ζήτησε από τους Δήμους και τις Νομαρχίες της χώρας η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, λόγω της αναμενόμενης εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, από σήμερα έως και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπονται για σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Ελλάδα, που μέχρι αργά το βράδυ θα επηρεάσουν όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στο Αιγαίο, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια αναμένεται να πέσουν το βράδυ στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Αύριο, η κακοκαιρία θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους (9 έως 10 και στο Αιγαίο πιθανώς 11 μποφόρ), τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, τις χιονοπτώσεις που κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια θα είναι έντονες και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Από την Παρασκευή, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και γενικότερα θα υπάρξει ύφεση των φαινομένων από τα δυτικά, με τη θερμοκρασία όμως να παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ