Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Χαιρετίσματα»!

«Από όσο έχω παρακολουθήσει από τα talk show, τις εκπομπές πολιτικής ενημέρωσης, τις πρωινές εκπομπές των καναλιών κ.ο.κ., δεν έχω δει να απουσιάζει η ΝΔ. Το χαιρετίζω»!

***

Αυτή είναι η άθλια απάντηση, που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό όργιο στην κρατική ΕΡΤ (για το αντίστοιχο όργιο στα ιδιωτικά κανάλια, τα στοιχεία αναμένονται). Τι έχετε να πείτε, που το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει το 70% του τηλεοπτικού χρόνου, ρωτήθηκε ο Πρωτόπαππας και κείνος ξεδίπλωσε όλο το «ήθος» του δικομματισμού, για να αντιτείνει ότι το παιχνίδι του τηλεοπτικού αποκλεισμού το παίζουν χεράκι - χεράκι με τη ΝΔ, αφού - όπως είπε - στα κανάλια, εκτός από το ΠΑΣΟΚ, «ούτε η ΝΔ απουσιάζει»!

***

Για το γεγονός, όμως, ότι τα υπόλοιπα κόμματα «απουσιάζουν», για το γεγονός ότι το τρίτο κόμμα της Βουλής, το ΚΚΕ, έχει λαμβάνειν μόλις το 2,1% του (κρατικού) τηλεοπτικού χρόνου, ουδεμία παρατήρηση από τον κ. Πρωτόπαππα! Η φίμωση, ο αποκλεισμός, η «ντουντούκα» της δικομματικής προπαγάνδας είναι απολύτως «φυσιολογικά» πράγματα για τον Πρωτόπαππα και την κοινοβουλευτική του «δημοκρατία»! Και τα «χαιρετίζει»!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ