Παρασκευή 22 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο τετραήμερο του Σεπτέμβρη έχουν οι Οργανώσεις του Λεκανοπεδίου της ΚΝΕ, αφού στις 18, 19, 20 και 21 του μήνα θα ανοίξει τις πύλες της η μεγάλη κόκκινη νεανική πολιτεία του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στο γνώριμο χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στα Ιλίσια. Οι νέοι της ΚΝΕ συζητούν και προπαγανδίζουν το Φεστιβάλ τους, προπωλούν εισιτήρια και κλείνουν τα ραντεβού τους με τη νεολαία για τη μεγάλη γιορτή.

Του τετραημέρου της Αθήνας θα προηγηθεί η κορύφωση του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, στις 11, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο χώρο του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου (κάτω από το Καυτατζόγλειο), όπου και πέρσι φιλοξενήθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις της συμπρωτεύουσας.

Η διαδικασία κορύφωσης του Φεστιβάλ σε όλους σχεδόν τους νομούς της χώρας ξεκινάει αυτή την περίοδο, όπου παράλληλα συνεχίζονται και οι μικρότερες, προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή:

- Στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αθωνος, στις 6 μ.μ., με θέμα: «Νέες εργασιακές σχέσεις: δουλιά ή δουλεία».

- Στη Μονεμβασιά, στο πάρκινγκ, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Γιάνναρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.


- Στη Μεγαλόπολη, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Εθελοντισμός και αθλητισμός», θα μιλήσει ο Ορέστης Διαμαντόπουλος, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας της ΚΝΕ.

- Στη Ναύπακτο, στον κήπο του «Ξένια», στις 8 μ.μ., με θέμα: «Νεανική αντεπίθεση - ισχυρό ΚΚΕ» θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει ροκ συναυλία.

Αύριο Σάββατο:

- Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στην πλατεία Νομαρχίας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Ζίτσα Ιωαννίνων, στην πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ κάνουμε την αμφισβήτησή μας δύναμη αγώνα και ανατροπής», θα μιλήσει ο Κ. Ευσταθιάδης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 24/8:

- Στη Μύρινα Λήμνου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρος Σκοπελίτης.

- Στο Πύργο Ηλείας, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, προβολή αντιπολεμικού υλικού, και θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Λευκίμμη Κέρκυρας, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ριγγλάδων, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Μη "φτιάχνεσαι" στα μέτρα τους. Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετέχουν ο Αντώνης Σιούφης, γιατρός και η Ελίνα Χερικάκη, γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, στην πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Με ισχυρό ΚΚΕ κάνουμε την αμφισβήτησή μας δύναμη αγώνα και ανατροπής», θα μιλήσει η Αθ. Γκεσούλη, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ