Σάββατο 9 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΝΕ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Διασκέδαση και δημιουργία

Γέλιο, ξενοιασιά, φαντασία, δημιουργία και αυτοσχεδιασμός είναι το στίγμα που δίνουν δεκάδες κατασκηνωτές καθημερινά, οι οποίοι έχουν φτάσει από την περασμένη Κυριακή στο 3ο Κάμπινγκ της ΚΝΕ, στην παραλία Χαραμίδας, στα Λουτρά Μυτιλήνης.

Χτες οι κατασκηνωτές είχαν την ευκαιρία να πάνε ολοήμερη εκδρομή στην Ερεσό και στο απολιθωμένο δάσος και το βράδυ ξεφάντωσαν μέχρι αργά στο λαϊκό γλέντι που είχαν στήσει οι διοργανωτές. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος του τουρνουά στο σκάκι, στο τάβλι και στο πόλο.

Ωστόσο, πέρα από το καθημερινό πρόγραμμα, στο χώρο της κατασκήνωσης θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις, ενώ μπορούν να αναπτύξουν δικές τους πρωτοβουλίες, παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Στην παραλία του κάμπινγκ, όπου τα δέντρα φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, υπάρχουν πλήρως οργανωμένες εγκαταστάσεις υγιεινής, καντίνα, χώροι παιχνιδιών και προβολής ταινιών. Σε διπλανές παραλίες, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και με τα πόδια, υπάρχουν ταβέρνες. Παράλληλα, θα είναι δυνατή για τους κατασκηνωτές η καθημερινή πρόσβαση στο κοντινό χωριό, στα Λουτρά, με πούλμαν του δήμου, ενώ όποιος θέλει μπορεί να φέρει μαζί του και δικό του μεταφορικό μέσο.

Το κάμπινγκ της ΚΝΕ θα λειτουργεί μέχρι και τις 17 του Αυγούστου. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να πάρουν μέρος στις πολύμορφες δραστηριότητες του κάμπινγκ, αλλά και να απολαύσουν φτηνές διακοπές, μπορούν να απευθύνονται στις Οργανώσεις της ΚΝΕ για δηλώσεις συμμετοχής. Η συμμετοχή κοστίζει 60 ευρώ και περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή στο κάμπινγκ. Η οργανωμένη αναχώρηση δεύτερου μπλοκ από την Αθήνα, για το κάμπινγκ της Μυτιλήνης, έγινε χτες το βράδυ, ενώ σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει και το γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ