Πέμπτη 26 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Απορρίφθηκε το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα κατά Κόκκαλη

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Αθήνας το αίτημα του Εθνικού Ιδρύματος Αθλημάτων της Ρωσίας (NFS) για έκδοση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να μη μεταβληθεί η νομική, πραγματική και περιουσιακή κατάσταση της Europeaan Games, έως ότου η υπόθεση κριθεί οριστικά στο δικαστήριο, στις 29 Αυγούστου οπότε και έχει οριστεί η τακτική δικάσιμος.

Το NFS κατέθεσε προχτές στο Πρωτοδικείο της Αθήνας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρίας «European Games Limeted», ιδιοκτήτης της οποίας εμφανίζεται ο Σ. Κόκκαλης. Ζητούσε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας μέχρι του ποσού των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, που το NFS είχε προκαταβάλλει παραγγέλλοντας εξοπλισμό για το Λόττο. Ζητούσε επίσης από τον Σ. Κόκκαλη ποσό που φθάνει έως τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την έκδοση της απόφασης ο Σ. Κόκκλης δήλωσε ότι «με ψεύδη και συκοφαντίες κανείς δε δικαιώνεται» και πρόσθεσε: «Στο κενό έπεσε ακόμα μία προσπάθεια της ενορχηστρωμένης επίθεσης που ασκούν, με ιδιαίτερη ένταση τον τελευταίο καιρό και για εμφανείς λόγους, τα ίδια πάντοτε οργανωμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, σε εκκρεμή υπόθεση που με αφορά».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ