Κυριακή 6 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Στο Αίγιο τα σπουδαία

Η Χαλκηδόνα του Γιώργου Παράσχου έχει δύσκολο έργο στο Αίγιο

Sportidea

Η Χαλκηδόνα του Γιώργου Παράσχου έχει δύσκολο έργο στο Αίγιο
Στο Αίγιο θα γίνει το σημαντικότερο ματς της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Στην παραλιακή πόλη της Αχαΐας το συγκρότημα του Χρήστου Πετρινιώτη δίνει αγώνα επιβίωσης κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Χαλκηδόνα.

Ο νεαρός τεχνικός του Παναιγιάλειου αναφερόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα τόνισε μεταξύ άλλων: «Το να παίζεις με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας δεν είναι και εύκολο πράγμα. Εχω όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην επικράτηση».

Οσον αφορά το αντίπαλο στρατόπεδο, ο προπονητής της Χαλκηδόνας Γιώργος Παράσχος τονίζει: «Αγωνιζόμαστε σε μια ισχυρή έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει πάση θυσία τη νίκη. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, όμως έχουμε και την πείρα αλλά και την ικανότητα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σημαντικό ματς θα γίνει και στον Πύργο όπου ο Πανηλειακός θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα. Ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε δύσκολο το ματς και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του. Στους Φαίακες, ο Γιώργος Βαζάκας προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της ομάδας που προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.30 (ΑΛΦΑ).

Στον Ταύρο ο Φωστήρας θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα. Τόσο ο Θύμιος Γεωργούλης όσο και ο Βασίλης Αντωνιάδης υποστηρίζουν ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς που θα βοηθήσει στο καλύτερο θέαμα.

Στη Χαλκιδική θα συγκρουστούν Κασσάνδρα και Πανσερραϊκός. Ισοδύναμες παρουσιάζονται οι δύο μονομάχοι, κάτι που παραδέχονται και οι προπονητής Στράτος Βουτσακέλης και Χρήστος Αρχοντίδης. Μάλιστα ο τελευταίος δηλώνει ότι όποια ομάδα σημειώσει πρώτη γκολ θα έχει και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση νίκη.

Χωρίς αμφιβολία το ευκολότερο έργο από τους πρωτοπόρους έχει η καλαμαριά που θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη την ουραγό και καταδικασμένη Καβάλα. Μολαταύτα, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Βραζιλιάνος Εδουάρδο Αμορίν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Διαφορετικά θα το πληρώσουμε ακριβά».

Τέλος, στο Προσφυγικά της Πάτρας ο πατραϊκός θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο. Ο Νίκος Πατρώνης, κόουτς των γηπεδούχων, είπε: «Ο Ατρόμητος είναι μια γερή ομάδα, όμως πιστεύω ότι και λόγω έδρας έχουμε το προβάδισμα για τη νίκη».

Διαφορετική άποψη έχει ο τεχνικός ηγέτης των Περιστεριωτών Βασίλης Τζαλακώστας: «Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και νομίζω ότι κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό».

Οι αγώνες αρχίζουν σήμερα στις 16.00.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ