Παρασκευή 14 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΛΙΒΕΡΙ
Θα συνεχίσουν κόντρα στον εμπαιγμό

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι εργαζόμενοι στο σταθμό ΑΗΣ ΔΕΗ Αλιβερίου, μέχρι να πάρουν «σάρκα και οστά» οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για την αναβάθμιση των μονάδων και του κλιμακίου μεταλλικών κατασκευών, καθώς και η δέσμευση του πρωθυπουργού για κατασκευή νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρενέργειας.

Αντί για υλοποίηση των δεσμεύσεων, μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι του σταθμού και οι συλλογικοί φορείς που τους συμπαραστέκονται, εισπράττουν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Μάλιστα, προχτές ο Ευβοιώτης υφυπουργός Ανάπτυξης Χρ. Θεοδώρου δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο του Αλιβερίου ότι όλα είναι δρομολογημένα, χαρακτηρίζοντας «ύποπτες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων». Δήλωση, που προκάλεσε οργή και αγανάκτηση σε όλη την περιοχή και ανάγκασε τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον ΑΗΣ, να απαντήσει ότι «καμία κινητοποίηση δεν είναι ύποπτη, αλλά όλοι έχουμε αντιληφθεί την κοροϊδία, αναμένοντας οι δεσμεύσεις και υποσχέσεις να γίνουν πράξεις».

Στο μεταξύ, με δεδομένο ότι εκκρεμεί εδώ και μέρες προγραμματισμένη συνάντηση του σωματείου με τον υπουργό Ανάπτυξης, συνεδριάζει σήμερα ή τη Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ