Παρασκευή 14 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΞΕΝΑΡΙΟΣ»
Επίθεση σε συνδικαλιστή

Ενα ακόμα δείγμα για το πώς θεωρούν τα αφεντικά τη δημοκρατία στους χώρους δουλιάς και, μάλιστα, ιδιαίτερα προκλητικό, ήρθε να προστεθεί από την επιχείρηση «ΞΕΝΑΡΙΟΣ» (κατασκευάζει αλυσίδες). Οπως καταγγέλλει η διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», την ώρα που το μέλος της, Δ. Κυπραίος, ενημέρωνε τους εργαζόμενους για τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί, ο εργοδότης του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε (ευτυχώς ελαφρά).

Οπως σημειώνεται και στη σχετική ανακοίνωση - καταγγελία του Συνδικάτου: Η τρομοκρατική εργοδοτική επίθεση έχει στόχο να παρεμποδίσει τη συσπείρωση των εργαζομένων στο Συνδικάτο τους, να τους τρομοκρατήσει, ώστε να μη διεκδικούν τη λύση των προβλημάτων τους και να μη συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της εργατικής τάξης.

Γι' αυτό και καλεί τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν την εργοδοτική βαρβαρότητα με ενωμένη πάλη. Να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση το Σάββατο στα Προπύλαια και στην 24ωρη απεργία στις 21 Μάρτη, να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην εργοδοτική τρομοκρατία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ