Τρίτη 14 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκροτούνται επιτροπές, αποφασίζεται συμμετοχή

Συνεχίζονται καθημερινά και με αμείωτους ρυθμούς οι εκδηλώσεις με στόχο τη συγκρότηση τοπικών και κλαδικών επιτροπών της κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», αλλά και για την οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ. Με την ίδια ένταση συνεχίζονται και η αποφάσεις συμμετοχής στην πρώτη μαζική αγωνιστική απάντηση με τη διαδήλωση στο Ναύπλιο στις 24 του Γενάρη, κατά τη διάρκεια της εκεί Συνόδου υπουργών Εργασίας της ΕΕ.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ανω Λιοσίων - Καματερού - Φυλής - Πετρούπολης - Θρακομακεδόνων και το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στα Ανω Λιόσια καλούν στην εκδήλωση που πραγματοποιούν από κοινού αύριο Τετάρτη 15 του Γενάρη και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Ανω Λιοσίων («Μελίνα Μερκούρη») για τη δημιουργία τοπικής επιτροπής της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».

Επίσης στο Μενίδι το Συνδικάτο Οικοδόμων καλεί σε σύσκεψη την Παρασκευή 17/1 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου (Δεκελείας 42).

Για τη διαδήλωση στο Ναύπλιο το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας απευθύνει με ανακοίνωση κάλεσμα για ευρύτατη συμμετοχή προς όλους τους εργαζόμενους του κλάδου. Οι οικοδόμοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τοπικά Παραρτήματα του Συνδικάτου.

Επίσης, η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) αποφάσισε τη συμμετοχή στη διαδήλωση και τη στήριξη των εκδηλώσεων της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003». Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιήσει περιοδείες για την ενημέρωση των σωματείων - μελών της: Στις 15 του Γενάρη στο «Ωνάσειο», στις 16 του Γενάρη στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» και στις 20-21 του Γενάρη, σε «Μετροπόλιταν - Ιατρικό Φαλήρου» και «Ιαση».

Ακόμα, τη συμμετοχή τους στη διαδήλωση έχουν αποφασίσει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Αθήνας και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας.

Τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο αποφάσισε και η Γραμματεία της Επιτροπής Λακωνίας της κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» που εκλέχτηκε χτες.

Απόφαση συμμετοχής έχουν λάβει επίσης οι σύλλογοι φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) και Νομικής Αθήνας.

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδήλωση στο Ναύπλιο δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων γίνονται και στα τηλέφωνα 210-5238.744 και 0977-201579. Τα γραφεία της Επιτροπής Αθήνας βρίσκονται στην οδό Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ