Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Προβοκατόρικες ανακοινώσεις από το ΠΑΣΟΚ

Ενα ακόμη κρούσμα της επιχείρησης εξαπάτησης του λαού, που έχει εξαπολύσει το ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα, με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου όσων στον 1ο γύρο ψήφισαν τους υποστηριζόμενους από το ΚΚΕ συνδυασμούς, σημειώθηκε χτες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με ένα ασύλληπτου επαγγελματισμού προβοκατόρικο κείμενο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και της «Σοσιαλιστικής Εκφρασης» (παιδί του ΠΑΣΟΚ κι αυτό) μιλούν ούτε λίγο ούτε πολύ για «συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - ΣΥΝ για νίκη στο β΄ γύρο και σοσιαλιστική πολιτική και προοπτική»!

Με υποκριτικές αναφορές στο σοσιαλισμό προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, να διεγείρουν κούφιες αντιδεξιές φοβίες. Καλούν τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, τους οπαδούς και φίλους του, να «υπερβούν την ηγεσία του ΚΚΕ» (!!!), και να στηρίξουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Π. Γρετζελιά...

Με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ καταγγέλλουν την προβοκάτσια, υπογραμμίζουν ότι είναι το αποκορύφωμα υποκρισίας και εξαπάτησης να επικαλούνται το β΄ γύρο «ως ιστορική ευκαιρία για την ενότητα της αριστεράς", αυτοί που με τις ιδιωτικοποιήσεις σε Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, με τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση, ταυτίστηκαν με τη ΝΔ στην επιχείρηση αφαίρεσης δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων που ψήφισαν νόμους καταστολής ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων.

Οι ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ καλούν το λαό της πόλης να καταδικάσουν την υποκρισία και την επιχείρηση εξαπάτησης που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ. Να καταψηφίσουν, με ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ - ΑΠΟΧΗ, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ στο Δήμο και στη Νομαρχία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ