Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ προωθούν τα ... προβλήματα

Σαν έτοιμοι από καιρό και αφού ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Ν. Κωνσταντόπουλος, έδωσε το πράσινο φως την περασμένη Τετάρτη για υπερψήφιση των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ, όπου αυτοί έχουν περάσει στο δεύτερο γύρο, οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Δυτικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και του Συνασπισμού συναντήθηκαν την ίδια μέρα λίγες ώρες αργότερα.

Στην ολιγόλογη ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «έγινε ανταλλαγή απόψεων για την προώθηση των προβλημάτων της Δυτικής Αττικής, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών». Επισημαίνουν το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση, όπως «άλλωστε και στις επανειλημμένες συναντήσεις που είχαν προεκλογικά γίνει από τα δύο κόμματα»! Τέλος, πληροφορούν ότι «κατά τη συζήτηση εκφράστηκαν μεν διαφορετικές προσεγγίσεις για σημαντικά πολιτικά ζητήματα, αλλά υπήρξε κοινή θέληση των δύο κομμάτων για την προώθηση των προβλημάτων της Δυτικής Αττικής»!

Πρόκειται για μια ακόμα επιβεβαίωση όχι απλά της στενής πολιτικής συγγένειας των δύο κομμάτων, αλλά και του ότι τα όποια ποσοστά του ο Συνασπισμός την Κυριακή που έρχεται τα καταθέτει στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, ανακουφίζοντας τους εκλεκτούς του που αναμετρούνται στο δεύτερο γύρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ