Κυριακή 4 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευχαριστίες προς το «Ριζοσπάστη»

Επιστολές του Συλλόγου Θεραπευτικού Προγράμματος «Πλεύση» και του Κέντρου Βρεφών «Η Μητέρα»

Ο Σύλλογος Γονέων του Θεραπευτικού Προγράμματος «Πλεύση» - ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων - με επιστολή προς το «Ριζοσπάστη» εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη δωρεάν καταχώριση εντύπου του προγράμματος στο φύλλο της εφημερίδας μας, το Σάββατο 27.7.2002.

«Θα θέλαμε, αναφέρει η επιστολή, να σας τονίσουμε ότι η ευγενική, διακριτική χειρονομία σας, και των συνεργατών σας, μας συγκίνησε βαθιά και φανερώνει την ευαισθησία σας και το βάθος των αισθημάτων σας. Ενέργειες σαν αυτή, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας κατά των ναρκωτικών. Να είστε σίγουροι ότι η δωρεά σας θα βοηθήσει πολλούς γονείς να ενημερωθούν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το κοινωνικό αυτό πρόβλημα».

«Η Μητέρα»

Το Επιστημονικό Συμβούλιο του Κέντρου Βρεφών «Η Μητέρα», με επιστολή του προς το «Ριζοσπάστη», εκφράζει τις «θερμές ευχαριστίες» του «για τη συνεπή ανταπόκριση» του εφημερίδας μας στα αιτήματα του Κέντρου για «δημοσίευση ανακοινώσεων, μέσω των οποίων αναζητούνται θετοί ή ανάδοχοι γονείς για παιδιά που φιλοξενούμε και χρειάζονται οικογένεια».

«Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι για τη μικρή Αθανασία (κοριτσάκι 3 χρόνων με ατελή ανάπτυξη των άνω άκρων και για την οποία είχατε δημοσιεύσει σχετική ανακοίνωση) βρέθηκαν γονείς και ήδη βρίσκεται κοντά τους», αναφέρεται στην επιστολή και καταλήγει: «Το μήνυμα της κοινωνικής ευαισθησίας που περνάει μέσα από τον Τύπο και όλα τα Μέσα Ευρείας Ενημέρωσης βοηθάει στην ανάγκη και στο δικαίωμα των παιδιών για οικογενειακή αποκατάσταση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ