Δε χρειάζεται να μάθετε από εμάς να κάνετε αυγά με ντομάτα, φαγητό που θεωρείται ως το πιο γρήγορο, το πιο εύκολο, το πιο εύγευστο καλοκαιρινό γεύμα. Μα, πού ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν και μερικοί που δεν ξέρουν να βράσουν αυγό, που λέει ο λόγος. Σ' αυτούς τους ελάχιστους, αν υπάρχουν φυσικά, απευθυνόμαστε σήμερα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε, λέμε και κάνετε. Βάζετε τριμμένη ντομάτα και λίγο λάδι στο τηγάνι. Προσθέστε φέτα, όση θέλετε, σε μικρά κομμάτια. Ακόμη ρίχνετε πιπέρι, βασιλικό και άνηθο. Οταν βράσουν όλα αυτά καλά, και όταν η η φέτα έχει εντελώς διαλυθεί και αφού έχετε χτυπήσει τα αυγά ομελέτα, τα ρίχνετε και τα αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά. Επειτα... Δεν υπάρχει έπειτα. Η καλή όρεξη φτάνει!