Σάββατο 10 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Πρώτη δύναμη με 40% στην ΕΙΝΗ

Η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση» (ΔΗΠΑΚ) Iατρών αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με διαφορά στην Ενωση Ιατρών Νοσοκομείου Ηπείρου (ΕΙΝΗ), με 242 ψήφους και ποσοστό 40%, καταγράφοντας άνοδο 65 ψήφων και ποσοστιαία 5% σε σχέση με το 2022, σε συνθήκες αύξησης της συμμετοχής κατά 15% στο σύνολο των ψηφισάντων και κατά 33% στους ψηφίσαντες στο ΠΓΝΙ. Πρώτη δύναμη είναι επίσης στην ΟΕΝΓΕ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Η ΔΗΠΑΚ χαιρετίζει «τους εκατοντάδες συναδέλφους από όλα τα Νοσοκομεία, ΚΥ και ΤΟΜΥ Ηπείρου - Λευκάδας που ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ πρώτη δύναμη για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ενωσης!».

Η ΔΗΠΑΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη σε όλα τα νοσοκομεία της περιοχής, εκτός του ΓΝ Αρτας. Στο ΠΓΝΙ, το μεγαλύτερο τριτοβάθμιο νοσοκομείο της περιοχής, το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ υπερδιπλασίασε τις ψήφους του (από 55 το 2022 σε 113 το 2024!), ενώ στο ΓΝ «Χατζηκώστα» «επιβεβαιώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση η μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνάδελφοι στο ψηφοδέλτιό μας! Στα Νοσοκομεία Πρέβεζας, Λευκάδας, Φιλιατών η ΔΗΠΑΚ στηρίχτηκε από το 50% των συναδέλφων!».

Η ΔΗΠΑΚ εκλέγει 2 επιπλέον αντιπροσώπους (6 από 4) για το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ σε σχέση με το 2022, συμβάλλοντας στο να παραμείνει η Ομοσπονδία σε αγωνιστική τροχιά. Ακόμα, εκλέγει επιπλέον 4 αντιπροσώπους (12 από 8) στο ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ