Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Καμία έκπτωση στις ανάγκες μας!

«Φτάνει πια! Ως εδώ! Καμία έκπτωση στις ανάγκες μας!», βροντοφώναξαν χθες και οι εργαζόμενοι της Πάτρας, στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων της πόλης ενάντια στον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό, με τη συμμετοχή εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων και νεολαίας.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Γιάννης Κατσούκας, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Ανέστης Τριάντης, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας, και ο Αντώνης Ταβουλάρης, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Πάτρας. Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Δημήτρη Μαρμούτα, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη φοροαφαίμαξη που ετοιμάζουν για τον λαό, στις περικοπές σε Υγεία και Παιδεία με τον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό, την ώρα που δίνονται δισεκατομμύρια για τις πολεμικές δαπάνες και τη σφαγή των λαών σε όλο τον κόσμο, όπως τώρα στην Παλαιστίνη. Κλείνοντας κάλεσε όλο τον λαό να δυναμώσει την πάλη για την ικανοποίηση των αναγκών του, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μελά, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ