Πέμπτη 18 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ
Εκδηλώσεις και ψηφίσματα αλληλεγγύης

Συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό προγραμματίζονται:

  • Στην Χίο, σήμερα Πέμπτη, 18 Απρίλη, στις 19:30 στην Πλατεία Βουνακίου, με ομιλίες και συναυλία καλλιτεχνών, αλλά και έκθεση φωτογραφίας, προβολή ταινίας και προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων και φαρμάκων για τον παλαιστινιακό λαό.
  • Στο Δήμο Δάφνης, όπου συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης φαρμακευτικού υλικού και οικονομικής ενίσχυσης, οργανώνεται στάση εργασίας την Παρασκευή 19 Απρίλη στις 12:00, όταν θα σταματήσει συμβολικά για ένα 5λεπτο κάθε δραστηριότητα, ενώ την Κυριακή 21 Απρίλη στις 20:00 προγραμματίζεται εκδήλωση στην Πλατεία Δημαρχείου με ομιλίες εκπροσώπων της PLO και της Αντιπολεμικής Κίνησης.
  • Στα Γρεβενά, όπου πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Απρίλη, στις 20:00, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, εκδήλωση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας «Ο Καπετάν Σκοτίδας» και της Επιτροπής Ειρήνης Γρεβενών, ενώ συμμετέχει και το Εργατικό Κέντρο Γρεβενών.

Με ομόφωνο ψήφισμά τους, τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Κομοτηνής και Πυλαίας συμπαρίστανται στο δράμα του Παλαιστινιακού λαού και καταδικάζουν την επίθεση των Ισραηλινών, καθώς και την απαράδεκτη στάση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών που την ανέχονται και τη στηρίζουν.

* Ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό εξέδωσαν ακόμη η Παγκρήτιος Ενωση της Αττικής και το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ