Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
Απαράδεκτη ΕΔΕ σε βάρος 5 εκλεγμένων στο ΔΣ του Σωματείου

Νέα μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και Γενική Συνέλευση σήμερα

Σε νέα συγκέντρωση στα ΤΕΠ προχωρούν σήμερα στις 8 το πρωί οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με πρωτοβουλία του ΣΕΝΕ (Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός») και θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση παρουσία του νομικού συμβούλου του Σωματείου και εκπροσώπων των ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΣΕΝΕ, εδώ και καιρό, βρίσκεται απέναντι σε μια διοίκηση που επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα τρομοκρατίας των εργαζομένων, με πειθαρχικές ποινές και πρόστιμα για ασήμαντες έως και πλήρως άδικες αφορμές, αλλά και με συνεχείς συκοφαντίες και στοχοποίηση.

Το τελευταίο διάστημα το Σωματείο πραγματοποιεί πολύμορφες κινητοποιήσεις, σε απάντηση στην εμμονή της διοίκησης να επιβάλει ένα απαράδεκτο, προκλητικό και προσβλητικό μέτρο, την τοποθέτηση μηχανημάτων ελέγχου ωραρίου εργασίας με μαγνητικές κάρτες, με όπλο τον αυταρχισμό και την κατασυκοφάντηση.

Οπως σημειώνει το ΣΕΝΕ, «η μαζική παρουσία των συναδέλφων πίεσε τη διοίκηση. Ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα γίνει ανεκτή η προσπάθεια τρομοκράτησης. Οτι θα καταγγέλλεται κάθε διπλοβάρδια, κάθε απλήρωτη υπερωρία σε κάθε τμήμα, κάθε απώλεια εργασιακού δικαιώματος».

Σημειώνει ότι μετά τη μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτέμβρη, με εντολή της διοίκησης διενεργείται ΕΔΕ σε βάρος 5 εκλεγμένων μελών του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, που φυσικά πρωτοστάτησαν στην ενημέρωση των εργαζομένων και στην οργάνωση της κινητοποίησης, συκοφαντώντας τους μάλιστα ως ...κλέφτες!

«Να σταματήσουν άμεσα οι απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης, να σταματήσει τώρα η διαδικασία των ΕΔΕ», απαιτεί και η ΟΕΝΓΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ενορχηστρωμένη η επίθεση σε βάρος των συμβασιούχων στην καθαριότητα (24/12/2024)
Συγκέντρωση ενάντια στην ένταση του αυταρχισμού (22/3/2023)
Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση, δεν περνάει ο εκφοβισμός (18/3/2022)
Κατέρρευσε ψευδοροφή, τραυματίστηκαν δύο τραπεζοκόμες! (13/1/2022)
Επιχείρηση ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων (12/5/2012)
Εκρηκτικά τα προβλήματα και για τους εργαζόμενους (8/4/2010)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ