Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2023 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
Νέες δασικές πυρκαγιές

Πυρκαγιά σε δάσος στο Ανω Βαθύ Σάμου εκδηλώθηκε χτες λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησε ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνέδραμαν εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Διοίκησης. Λίγη ώρα μετά η φωτιά είχε τεθεί σε μερικό έλεγχο.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν την Τετάρτη οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε περιαστικό δάσος της Δεσκάτης. Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, μαζί με εθελοντές κατάφεραν να περιορίσουν μερικώς το μέτωπο της φωτιάς, ενώ το βράδυ αντιμετώπισαν τις αναζωπυρώσεις που συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Χτες, ανακριτικοί υπάλληλοι της ΔΙΠΥΝ Γρεβενών προχώρησαν στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου, ο οποίος κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια.

Πυρκαγιά ξέσπασε και στον Ασπρόπυργο, σε σημείο που βρίσκονται πεταμένα σκουπίδια. Η φωτιά έκαιγε ξερά χόρτα. Στο σημείο βρέθηκε ο Αλέξης Τσοκάνης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά χτες το απόγευμα σε ξερά χόρτα πίσω από το ελληνικό Παιδικό Χωριό, στον Φίλυρο Θεσσαλονίκης που ελέγχθηκε λίγες ώρες μετά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ