Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Συγκέντρωση για τα 78 χρόνια από τη ρίψη ατομικών βομβών σε Χιροσίμα - Ναγκασάκι

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ζακλίν Ντε Ρομιγύ (στάση ΗΣΑΠ «Θησείο»)

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση που οργανώνει για τα 78 χρόνια από την εγκληματική χρησιμοποίηση των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι απευθύνει η ΕΕΔΥΕ.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ζακλίν Ντε Ρομιγύ (στάση ΗΣΑΠ «Θησείο») με σύνθημα: «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις νέες πυρηνικές απειλές, ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ».

Σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις

Στη Θεσσαλονίκη η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί στον Λευκό Πύργο, την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας καλεί την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στην είσοδο του Τελωνείου. Θα ακολουθήσει πορεία στο παραλιακό μέτωπο.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στο Γιαλί Τζαμί.

Σε μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), καταδικάζοντας το ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και τιμώντας τα θύματα της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ