Σάββατο 29 Ιούλη 2023 - Κυριακή 30 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τις τοπικές εκλογές

- Το Σάββατο 29 Ιούλη στις 12 μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» του δήμου Νότιας Κέρκυρας, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, θα παρουσιάσει μέρος των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

- Τη Δευτέρα 31 Ιούλη στις 8.30 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα γίνει παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

- Επίσης τη Δευτέρα 31 Ιούλη στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ, στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο. Θα μιλήσουν ο Νίκος Κουτουμάνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Κώστας Γκόνης, υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα γίνει παρουσίαση υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ΠΕ Αργολίδας και στον δήμο Ναυπλίου.

- Την Τρίτη 1 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., οι Κομματικές Οργανώσεις Πλατανιά του ΚΚΕ οργανώνουν πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ανθούσης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ