Τετάρτη 21 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σήμερα κοκκινίζουμε το Σύνταγμα!

Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από τη συγκέντρωση οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συνεχίζουν το κάλεσμα, επιδιώκοντας να κατακλυστεί το κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες λαού και νεολαίας.

Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά, να φτάσει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για πιο δυνατό ΚΚΕ το βράδυ των εκλογών, ώστε από την επόμενη μέρα να είναι πιο δυνατός ο λαός, η 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση. Για να δοθεί και η κατάλληλη απάντηση σε όσους νομίζουν πως με απαγορεύσεις και πρόστιμα μπορούν να βάλουν εμπόδια στην πολιτική δράση, στη φωνή του ΚΚΕ.

Σήμερα το απόγευμα, με ένα Σύνταγμα πλημμυρισμένο από κόσμο και κατακόκκινο, θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη των πολλών που θέλουν πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ. Θα δοθεί σήμα ώστε και με τη δική τους συμβολή τις τελευταίες μέρες και φυσικά στην κάλπη, το Κόμμα να φτάσει πιο ψηλά την Κυριακή, κάνοντας αυτό το χαμόγελο ακόμα πιο μεγάλο, πιο σίγουρο, για να τα βρουν σκούρα όσοι ονειρεύονται παντοδύναμες κυβερνήσεις και σκυμμένα κεφάλια.

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής έχουν οριστεί στις 7.30 μ.μ. στα εξής σημεία:


- Προπύλαια: ΑΕΙ, Α' Αθήνας, Β/Δ Αττική, Μεσόγεια, Δικαιοσύνη, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Υγεία - Πρόνοια, Χρηματοοικονομικό, Εμπόριο, ΜΜΕ.

- Στύλους Ολυμπίου Διός: Νότια, Ανατολικά, ΕΒΕ.

- Μοναστηράκι: Πειραιάς, Τηλεπικοινωνίες, Τοπική Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση.

- Παλιά Βουλή: Μέταλλο, Ενέργεια - Νερό, Φάρμακο - Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, Ν/Δ Συνοικίες, Δυτικά, Β/Δ Αθήνα, Βόρεια.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ δρομολογούν λεωφορεία για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ειδικότερα από: Ανω Λιόσια, 18.00, τριγωνική πλατεία (όπισθεν δημαρχείου). Ελευσίνα, 18.00, δημοτικό πάρκινγκ. Καλύβια, 18.00, δημαρχείο. Κερατέα, 17.50, πλ. Αγ. Δημητρίου. Κόκκινος Μύλος, 18.15, Τριγωνική Πλατεία. Λαύριο,17.30, ΟΤΕ. Μαρκόπουλο, 18.10, φανάρια Νεκροταφείου. Μενίδι, 18.15, πλατεία Καράβου. Ολυμπιακό Χωριό, 18.00, Κακλαμανάκη 21. Πέραμα, 18.15, στα γραφεία του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ