Τρίτη 1 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022
ΑΠΕΡΓΟΙ ΣΤΗ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»
Σήμερα η συγκέντρωση στα δικαστήρια

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη στις 8 π.μ. στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα», καθώς εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για τις παράνομες απολύσεις των δύο συνδικαλιστών από την επιχείρηση. Πρόκειται για τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου στη «Μαλαματίνα» και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, και τον Αριστοτέλη Μερκενίδη, πρόεδρο του Συνδικάτου Πωλητών, Οδηγών και Βοηθών στα Εμφιαλωμένα Ποτά ΒΕ και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το Σωματείο θυμίζει ότι η εργοδοσία στη «Μαλαματίνα» προχώρησε στις απολύσεις των δύο συνδικαλιστών προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τρομοκρατήσει τους απεργούς, για να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τις απολύσεις, τις ατομικές συβάσεις, την περικοπή του μισθού τους. «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ολες και όλοι δίνουμε απάντηση στα σχέδια της νέας ιδιοκτησίας» είναι το μήνυμα του Σωματείου, ενώ σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση καλούν τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Σε συμμετοχή στη συγκέντρωση καλούν επίσης με αποφάσεις τους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φυσικού, Μαθηματικού, Χημικού, Γεωλογικού, Βιολογικού, Φαρμακευτικής, Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Γαλλικού, Αγγλικού, Παιδαγωγικού, ΜΜΕ, Νομικής και Πολιτικών Επιστημών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ