Τετάρτη 13 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Γ. Τοπαλιανίδης, υποψήφιος στο Μενίδι

Ο Βασίλης Τοπαλιανίδης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, που θα στηρίξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές η «Πανδημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Μενιδίου» (ΠΑΣΥΜ).

Η ανακήρυξη έγινε παρουσία πλήθος κόσμου και εκπροσώπων μαζικών φορέων και τοπικών συλλόγων της πόλης, τη Δευτέρα στο Δημαρχείο Αχαρνών. Τη συζήτηση άνοιξε ο Θάνος Τραβασάρος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΠΑΣΥΜ, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης της παράταξης. Οπως σημείωσε, η ΠΑΣΥΜ πρωτοστάτησε στην επίλυση οξυμένων προβλημάτων, όπως αυτά που προέκυψαν μετά το σεισμό του 1999. Επίσης προσπάθησε να οργανώσει το λαό και από κοινού με τους φορείς της πόλης να αντιμετωπιστούν προβλήματα, όπως αυτά της κατοικίας, της ανεργίας, της Παιδείας, των επαγγελματοβιοτεχνών, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Υγείας. Τέλος, ο Θ. Τραβασάρος κάλεσε τους πολίτες του Μενιδίου να συστρατευθούν και να στηρίξουν αποφασιστικά την ΠΑΣΥΜ, ώστε να συμβάλει να ξαναβρεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση το λαϊκό της χαρακτήρα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Β. Τοπαλιανίδης, μιλώντας στην εκδήλωση, ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κάλεσε τους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν, να ενισχύσουν και να στηρίξουν αποφασιστικά το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΥΜ και με τη συμμετοχή τους να βάλουν φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές, για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση για το λαό, με το λαό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ