Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στη Δυτική Ελλάδα και σε άλλες πόλεις

Στην κωμόπολη της Παλαίρου, περιοχή που συγκεντρώνει εργαζόμενους σε σειρά κλάδων (κατασκευές, ιχθυοκαλλιέργειες κ.λπ.), ανακοινώνονται σχέδια για ανάπτυξη μεγάλων τουριστικών μονάδων, ενώ δραστηριοποιείται και μεγάλος αριθμός βιοπαλαιστών κτηνοτρόφων, πραγματοποίησε χθες συγκέντρωση το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Συμμετείχαν επίσης το Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείων και Επισιτισμού Λευκάδας - Βόνιτσας, που εκ μέρους της διοίκησής του χαιρέτισε η Ευτυχία Καραβασίλη, και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, ενώ μίλησε ο πρόεδρος του ΕΚΑ Γιώργος Ντουντούμης.

Το Εργατικό Κέντρο ανανέωσε το αγωνιστικό «ραντεβού» του για τη συγκέντρωση στο Αγρίνιο την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη (κεντρική πλατεία 7.30 μ.μ.).

Κινητοποιήσεις έγιναν επίσης από συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς στον Πύργο, έξω από τη ΔΕΗ, στην πλατεία Αγίου Μάρκου στη Ζάκυνθο και στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, ενώ το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης καλεί αύριο Σάββατο σε πλατιά σύσκεψη στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία του.

Σήμερα Παρασκευή κινητοποίηση οργανώνεται στην Αγία Παρασκευή Βολιμών (8 μ.μ.).

Σε Πάτρα και Λάρισα

Στην Πάτρα το Εργατικό Κέντρο θα παραχωρήσει σήμερα Παρασκευή συνέντευξη Τύπου (12 μ.), ενώ έχει ανακοινώσει συγκέντρωση την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη (7 μ.μ.) έξω από τα γραφεία του.

Κινητοποίηση την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Λαού διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, ενώ την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων, φορέων και συνδικαλιστών στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) για την κλιμάκωση του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ