Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσιο πρόγραμμα πολιτικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

Σήμερα Τετάρτη

- Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Θύμιος Καψής - Ανάποδος, Κομμουνιστής, Λαϊκός ηγέτης της Ρούμελης και της Εύβοιας», στον χώρο της κατασκήνωσης του ΚΚΕ στο Αχλάδι. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

- Η ΚΟΒ Μακρακώμης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Σπερχειάδας, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Μαργαρίτη, ενώ μαζί του θα είναι οι Χριστιάνα Γαλιάτσου και Κωνσταντίνος Μαργαρίτης. Την εκδήλωση θα ανοίξουν οι «Avatar».

Παρασκευή 19 Αυγούστου

- H KO Καρύστου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην παραλία Καρύστου, στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

- Η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στη Σκάλα Αταλάντης, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ, ασπίδα για το τώρα, ελπίδα για το αύριο» και ομιλητή τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - νησιώτικό γλέντι.

Σάββατο 20 Αυγούστου

- Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργανώνει για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία στα Ζερβάτα. Θα προηγηθεί στο νεκροταφείο του χωριού η αποκατάσταση της προτομής του ηρωικού αντάρτη Γεράσιμου Γρηγοράτου (Αστραπόγιαννου), που έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Μεμάς Καλογηράτος. Από τις 11 το πρωί θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού στο σπίτι του Βαγγέλη Γρηγοράτου, αδελφού του Αστραπόγιαννου, στα Ζερβάτα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Καμπίτσης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 21 Αυγούστου

- Οι Οργανώσεις Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση τιμής αφιερωμένης στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του ΔΣΕ. Θα γίνει στις 7 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Μουσείου του ΔΣΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας, με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

- Οι Τομεακές Επιτροπές Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού Αγ. Βασίλης, για την προσφορά των κατοίκων του και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της Μέσω Βολίμας, η ΚΟΒ Ελατίων της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ θα προβάλει την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων απ' την εκτέλεση του κομμουνιστή - ήρωα Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του. Θα μιλήσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org