Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις - περιοδείες της ΚΟ Αττικής

Την Παρασκευή 26 Νοέμβρη, στις 6.30 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 27 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Ταύρου καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά», στην αίθουσα του δημαρχείου Ταύρου. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28 Νοέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., η Τομεακή Οργάνωση Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand» (ΜΕΤΡΟ «Μεταξουργείο»). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., η Τομεακή Οργάνωση Βορείου Τομέα καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος», στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας» στη Λεωφόρο Πεντέλης 146. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ