Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
  • Στο πλαίσιο του πολιτικού ανοίγματος της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ, αύριο Πέμπτη στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στον ΑΗΣ Μελίτης από κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.
  • Το Σάββατο 27 Νοέμβρη:

-- Η ΚΟ Λασιθίου οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για την πολιτική προστασία», στις 6 μ.μ. στο Πολύκεντρο Σητείας, με ομιλητές τους Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης, πολιτικό μηχανικό, και Σίμο Συμεωνίδη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και δημοτικό σύμβουλο Σητείας. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

-- Την ετήσια συνεστίασή της θα πραγματοποιήσει η ΤΕ Πιερίας στις 8 μ.μ., στην ψησταριά «Παρασκευάς» στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παιδεία και την πρόταση του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Ιτέας στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας. Θα μιλήσει η Βάνα Λυγερού, μέλος της ΤΕ Φωκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ