Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αύριο Πέμπτη η εκδήλωση στο Πάντειο

Στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ενα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και περιοδειών με κεντρικό σύνθημα «Σπάμε τον φαύλο κύκλο της βίας! Βαδίζουμε στον δρόμο της ανατροπής της γυναικείας ανισοτιμίας!» ξεδιπλώνουν τις μέρες αυτές οι Οργανώσεις της ΚΝΕ με αφορμή την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Στην Αθήνα, με το θέμα αυτό η ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση αύριο Πέμπτη, 25 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αίθ. «Σάκη Καράγιωργα» ΙΙ).

Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Βαγγέλης Κατσιάβας, νομικός, μέλος της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ. Ορέστης Παπαγιαννόπουλος, ψυχολόγος, ειδικευμένος στη θεραπεία τραύματος. Χρύσα Λεμπέση, φοιτήτρια, μέλος της Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ για τις νέες γυναίκες και τα νέα ζευγάρια.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ οργανώνει σειρά περιοδειών σε σχολές, σχολεία και γειτονιές, ενώ προγραμματίζει την Παρασκευή 26 Νοέμβρη προβολή του podcast της ΚΝΕ με τίτλο «Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών» στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, στις 8 μ.μ.

Χτες το πρωί, περιοδείες και παρεμβάσεις σε αμφιθέατρα πραγματοποιήθηκαν με επικεφαλής στελέχη της ΚΝΕ στις Οργανώσεις του ΑΠΘ, στα Τμήματα Χημικού, Πολιτικών Επιστημών, Ψυχολογίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη 24 Νοέμβρη:

-- Στις 11 π.μ. στο Τμήμα Φιλολογίας, με επικεφαλής την Αναστασία Γεωργιάδου, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στη 1.30 μ.μ. στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής, με επικεφαλής την Αθηνά Τηλικίδου, μέλος του ΤΣ Φιλοσοφικής της ΚΝΕ.

Αύριο, Πέμπτη 25 Νοέμβρη:

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Θοδωρή Σταϊκόπουλο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ:

- Στις 10 π.μ. στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

- Στις 11 π.μ. στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

- Στις 12 μ. στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

- Στη 1 μ.μ. στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.

- Στις 2 μ.μ. στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.

Και στο ΙΕΚ Δημόκριτου, με επικεφαλής την Βασιλεία Γιαννούση, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ