Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Πολύμορφες δράσεις σήμερα για την ανάκληση των αναστολών εργασίας

Μέρα πανελλαδικής δράσης για την ανάκληση των αναστολών εργασίας είναι η σημερινή για τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, που οργανώνουν παράλληλα πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης στους συναδέλφους τους που είναι σε αναστολή.

Στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΑΤ, στις 12 μ., στην είσοδο του νοσοκομείου και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση, και από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Θριάσιο» συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου. Στο Ηράκλειο, το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο καλεί στις 12 μ. στην 7η ΥΠΕ. Στη Σάμο, το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο καλεί στις 10 π.μ. στην είσοδο.

  • Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου καλεί σε σύσκεψη όλους τους φορείς του νομού σήμερα, Τετάρτη 3 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στην έδρα του, με θέμα: «Η κατάσταση στην Υγεία, τα προβλήματα στον νομό και κοινή δράση για άμεση διεκδίκηση μέτρων για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ