Σάββατο 23 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 24 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς με το Κάλεσμα της ΚΕ

Τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη:

-- Στις 11.30 π.μ. ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της ΤΕ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Grand Hyatt».

-- Στις 12 μ. ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο στη συμβολή των οδών Ομήρου & Σταδίου.

-- Στις 12.30 μ.μ. ο Γιώργος Στεφανάκης, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Hilton Athens».

-- Στις 6 μ.μ. η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη φαρμακοβιομηχανία «Famar».

Την Τρίτη 26 Οκτώβρη:

-- Στις 11.30 π.μ. ο Γιώργος Στεφανάκης θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Novotel Athenes».

-- Στις 12 μ. ο Γιάννης Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Πύργου Πειραιά.

-- Επίσης στις 12 μ., η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Athens Marriott».

Την Τετάρτη 27 Οκτώβρη ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί στις 7.30 π.μ. το αμαξοστάσιο των τρόλεϊ στην Π. Ράλλη και στις 9.30 π.μ. το αμαξοστάσιο λεωφορείων.

Συσκέψεις για αντιπλημμυρική προστασία

-- Το Σάββατο 23/10, στις 6.30 μ.μ. στου Ρέντη, στο Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλης» - πρώην δημαρχείο (Μπιχάκη 8), με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Την Κυριακή 24/10, στις 11 π.μ. στο Μπραχάμι, στο cafe «Yassou» (Αγ. Βασίλης), με ομιλήτρια την Γιώτα Δήμου, μέλος του ΤΓ Νότιου Τομέα και δημοτική σύμβουλο Αγ. Δημητρίου.

-- Τη Δευτέρα 25/10, στις 6.30 μ.μ. στη Γλυφάδα, στον πεζόδρομο του Αγ. Τρύφωνα, με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

--Τη Κυριακή 31/10, στις 7 μ.μ. στο Μοσχάτο, στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου (Σολωμού 30), με ομιλητή τον Σπύρο Μπότση, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

Εκδήλωση στον Πειραιά

Την Κυριακή 24/10, στις 5.30 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Λιμάνι για τις ανάγκες του λαού και όχι για τα κέρδη των ομίλων. Να σταματήσει τώρα το περιβαλλοντικό έγκλημα στην Πειραϊκή»,στον Σταυρό στην Πειραϊκή, με ομιλητή τον Αλ. Κοτέα, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Πειραιά και δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ