Σάββατο 23 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 24 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕ
Ξεπέρασε τα 51.000 φύλλα η διακίνηση του «Ριζοσπάστη»

Περισσότερα από 51.000 φύλλα του «Ριζοσπάστη» με ένθετο το Κάλεσμα της ΚΕ για συμπόρευση με το ΚΚΕ διακίνησαν οι Οργανώσεις του Κόμματος, βάζοντας γερές βάσεις για την αξιοποίηση του Καλέσματος στη δουλειά τους το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η διακίνηση (συμπεριλαμβανομένων των Οργανώσεων, των συνδρομητών και των περιπτέρων) έφτασε τα 24.475 φύλλα στην Αττική και τα 27.184 φύλλα στην επαρχία, φέρνοντας τον «Ριζοσπάστη» στην πρώτη θέση των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου που δηλώνουν την κυκλοφορία τους.

Η πλατιά διακίνηση επιβεβαιώνει τα περιθώρια που υπάρχουν όταν καταρτίζεται φιλόδοξο σχέδιο με σαφείς στόχους, με στοχευμένη δουλειά σε εργαζόμενους και ανθρώπους από τα λαϊκά στρώματα που ενδιαφέρονται για τις θέσεις του ΚΚΕ, ακούνε τώρα με πιο «τεντωμένα αυτιά» τις θέσεις, τις εκτιμήσεις, τις προτάσεις του Κόμματος.

Οι απαιτήσεις γίνονται τώρα ακόμα μεγαλύτερες. Το Κάλεσμα χρειάζεται να μπολιάσει τη σταθερή δουλειά των Οργανώσεων με τον περίγυρο, να αξιοποιηθεί πολύπλευρα για τη συσπείρωση δυνάμεων στα διάφορα μέτωπα πάλης, να αποτελέσει τον πυρήνα της αυτοτελούς ιδεολογικής και πολιτικής παρέμβασης του Κόμματος στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα, να μην εξαντληθεί η δυναμική του στα όρια μια καμπάνιας, μιας εκδήλωσης, μιας ομιλίας σε μια συγκέντρωση.


Να γίνει δίοδος έκφρασης των χιλιάδων πρωτοπόρων εργαζομένων που αγανακτούν από τη σημερινή κατάσταση, εκφράζουν διαθέσεις να αντιπαλέψουν τον συμβιβασμό και τη μοιρολατρία. Και να παρακινήσει για δράση άλλους που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα την οργανωμένη διεκδίκηση και πάλη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ