Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΡΑΛΙ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» 2021
Σήμερα η πανηγυρική εκκίνηση στην Αθήνα

Επιστρέφοντας στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC μετά από 8 χρόνια, το θρυλικό Ράλι «Ακρόπολις» αρχίζει σήμερα Πέμπτη, με την επίσημη έναρξη να έχει προγραμματιστεί το απόγευμα στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος. Ετσι, από σήμερα το πρωί τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έκτακτα μέτρα για το κέντρο της Αθήνας αλλά και για τα ΜΜΜ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, θα έχουν ανάψει οι μηχανές των αγωνιστικών αυτοκινήτων, καθώς στην περιοχή της Δίβρης στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική εκκίνηση του αγώνα, με τη διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι ομάδες θα κατηφορίσουν προς την Αθήνα και το απόγευμα (17.30) θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Αμέσως μετά θα διεξαχθεί η υπερ-ειδική διαδρομή τους γύρω από το Σύνταγμα.

Από αύριο Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή 12/9, όταν θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση, η δράση στο Ράλι «Ακρόπολις» θα μεταφερθεί σε Κορινθία, Θήβα και Φθιώτιδα, όπου θα πραγματοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ