Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών παίζεται στο παρασκήνιο

Τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου σχολιάζει το Αθλητικό Τμήμα της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, σημειώνοντας:

«Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα τονίζει το ΚΚΕ, ότι δηλαδή το ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών παίζεται στο παρασκήνιο, στις αίθουσες των δικαστηρίων, των διαφόρων ειδών επιτροπών, ακόμα και των υπουργείων, πάντως οπουδήποτε αλλού εκτός από το γήπεδο.

Ο φίλαθλος κόσμος, που έχει σιχαθεί αυτήν τη σαπίλα με τις κόντρες των μεγαλοεπιχειρηματιών που καθορίζουν τις τύχες των ομάδων, των μάνατζερ που καθορίζουν τις τύχες των ποδοσφαιριστών, να μη στοιχηθεί πίσω από τις επιδιώξεις τους, που όπως είναι γνωστό δεν περιορίζονται στον χώρο του αθλητισμού.

Σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, χρειάζεται να εξηγηθεί άμεσα το σκεπτικό της απόφασης της αφαίρεσης βαθμών στην ομάδα του Αρη λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εχει ευθύνες για αυτό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αποκτά μεγαλύτερη σημασία η θέση του ΚΚΕ ότι πρέπει οι ΠΑΕ να ενταχθούν άμεσα στο υπουργείο Ανάπτυξης, για να ελέγχονται, όπως όλες οι ανώνυμες εταιρείες, και να μην έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση. Μια θέση που σταθερά προτείνει το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια και σταθερά καταψηφίζεται από όλα τα υπόλοιπα κόμματα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ