Τετάρτη 7 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αργυρούπολης καλεί σε συζήτηση στην πλατεία Βάρναλη με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης, για τον σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση στον προαύλιο χώρο των γραφείων της ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31 - Θησείο) με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου καλεί σε συζήτηση στο Θεατράκι Δημαρχείου με θέμα «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε συζήτηση στο θεατράκι της οδού Ολύμπου, στην Τούφα στο Χαλάνδρι (Ολύμπου & Ηρακλειδών), με θέμα «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε συζήτηση στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι με θέμα «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συζήτηση στο Αλσος Ζωοδόχου Πηγής (Λ. Δημοκρατίας) με θέμα «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε». Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ και γονιών της ΚΟ Αττικής καλούν σε συζήτηση στην αυλή του Μουσείου Μακρονήσου - ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31 - Θησείο) με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τα ΑμεΑ (2021 - 2030) και το Εθνικό Σχέδιο της κυβέρνησης για την Αναπηρία βάζουν σε κίνδυνο τις οικογένειές μας. Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χάρης Χουρδάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αλιβερίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης με θέμα «Δυνατό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας.

Την Παρασκευή 9 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση στην πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα με θέμα «Υμηττός - Κοπανάς - ΠΥΡΚΑΛ: Σχεδιασμοί του κεφαλαίου vs λαϊκές ανάγκες». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Αυγερινού, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ